STIHL MSE 210 CB-Q Elektromotorna testera


  • Napon: 230 V
  • Snaga: 2,1 kW
  • Težina: 4.6 Kg
  • Dužina kabla: 4 m
  • Rezna dužina mača: 35cm

Sa ergonomičnom i udobnom zadnjom ručkom doživićete osećaj čvrstine i prijatnosti u ruci.

STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju

49.299,00din

STIHL MSE 210 CB-Q

Veoma dobra za gradnju i seču ogrevnog drveta, sa poboljšanim kapacitetom rezanja. Optimalna ergonomičnost za jednostavan rad sa uštedom snage, kočnica za lanac QuickStop Super, kod puštanja zadnje ručke lanac testere se odmah zaustavlja, mekana drška za dobar položaj i prijatan rad, zaštita od preopterećenja.

Brzo zatezanje lanca (B)
Sa STIHL tehnologijom brzog zatezanja lanca, vrlo je lako podesiti potrebnu zategnutost lanca, bez alata i bez opasnosti od kontakta sa oštrim delovima lanca testere. Jednostavno, otpustiti poklopac lančanika i okretati točak za podešavanje, sve dok se ne dostigne potrebna zategnutost.

QuickStop Super kocnica lanca (Q)
QuickStop Super kocnica lanca je dodatni kočioni sistem. Aktivira se u slucaju kad ruka operatora pusti zadnju ručku.

Ergonomicna, udobna rucka
Sa ergonomičnom i udobnom zadnjom ruckom doživićete osećaj čvrstine i prijatnosti u ruci.

Zupčasti odbojnik
Čini da rezanje bude sigurnije i preciznije: Plastični zupčasti odbojnik fiksira uredaj na drvetu, dozvoljavajući precizan rez. Metalni zupčasti odbojnik je dostupan kao dodatna oprema.

STIHL Ematic sistem podmazivanja
STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poredenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za secenje i vrste materijala koji se sece. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Patent zatvarač
Posebno patentiran zatvarač rezervoara za ulje za otvaranje i zatvaranje bez alata, bez napora.

Transparentan rezervoar za ulje
Lako možete videti kad je rezervoar prazan: Sa transparentnim rezervoarom jednostavno držite na oku nivo ulja za podmazivanje lanca koje se može puniti efektno i brzo sa STIHL OIL sistemom za punjenje.

Zaštita od preopterećenja
U slučaju preopterecenja, elektromotor se automatski isključuje radi sprečavanja oštećenja pregorevanjem. Otpušta se crveno dugme – osigurač. Posle, otprilike 1 minuta motor je ponovo dovoljno hladan i testera se može ponovo koristiti.

Šifra proizvoda: 12092000002 Kategorija:

STIHL MSE 210 CB-Q Elektromotorna testera

Preporučena dužina vodilice cm 35
Nominalni napon V 230
Težina kg 4.6
Izlazna snaga kW 2.1
Nivo zvučnog pritiska dB(A)  93
Nivo snage zvuka dB(A) 103
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3.4/4.2
Dužina kabla m 4
STIHL Oilomatic tip lanca testere  3/8″ P PM3