STIHL MS 230 Motorna testera


  • Snaga: 2,0 kw/ 2,7 ks
  • Rezna duzina maca: 40 cm
  • Težina: 4.6 Kg

Trajno niska cena. Za povremena sačenja, za ogrevno drvo (optimalno korišćenje 15-25 kubnih metara drveta godišnje)

52.499,00

STIHL MS 30 MOTORNA TESTERA

Robusna i snažna motorna testera sa veoma dobrim odnosom snage i težine, sa STIHL anti-vibracionim sistemom i zatvaračem rezervoara bez alata. Idealna za sečenje ogreva i izgradnje sa drvetom. Odlična za obaranje manjih stabala.

Predfiltriranje

STIHL dugotrajni sistem filtriranja vazduha sa predfiltriranjem omogućava znatno duži vek trajanja filtera za vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Uvučeni vazduh se kovitlajući oslobađa većih i težih čestica i tako predfiltriran usmerava na filter vazduha preko pred-separator kanala.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tacna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od kolicine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Patent zatvarač
Posebno posvecena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Шифра производа: 11232000756 Категорија:

Motorna testera STIHL MS 230

Zapremina cm³ 40.2
Izlazna snaga kW/KS  2.0/2.7
Težina kg  4.6
Odnos mase i snage kg/kW 2.3
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 100
Nivo snage zvuka dB(A) 112
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 6.5/8.9
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ P PMM3