STIHL MS 211 C-BE Motorna testera

Availability:

Available on backorder


  • Snaga: 1,7kw/ 2,3 ks
  • Rezna duzina maca: 35.2 cm
  • Težina: 4.3 Kg

Udobna, brzo stezuća, lako paljenje

47.999,00

Available on backorder

STIHL MS 211  C-BE MOTORNA TESTERA

MS 211 C-BE ima sve. Sa niskoemisionom tehnologijom motora i dodatnim „Comfort“ karakteristikama kao što su brzo zatezanje lanca (B) i ErgoStart (E) sistem, dobijate manju potrošnju goriva, brzo i lako podešavanje lanca i lakše startovanje. Dizajnirana za udobnost rukovaoca ova STIHL testera je idealana za sečenje ogreva i obaranje manjih stabala.

STIHL ErgoStart (E)

Pravi napredak u lakom pokretanju. STIHL ErgoStart (E) smanjuje napor potreban za startovanje alata na pola a startni kanap može da se povuče na samo jednu trećinu normalne sile. Sve što je potrebno: 2 prsta i nežno povlačenje.

Brzo zatezanje lanca (B)
Nakon otpuštanja poklopca lančanika, lanac može biti podešen pomoću točkića bez potrebe za alatom.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poredenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

Napredna tehnologija sagorevanja

Četiri prelivna kanala vrte smešu benzina i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je manja potrošnja goriva i visok obrtni momenat u širokom opsegu obrtaja.

Predfiltriranje

STIHL dugotrajni sistem filtriranja vazduha sa predfiltriranjem omogućava znatno duži vek trajanja filtera za vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Uvučeni vazduh se kovitlajući oslobađa većih i težih čestica i tako predfiltriran usmerava na filter vazduha preko pred-separator kanala.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Zatezanje lanca sa strane

Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca

Patent zatvarač
Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Шифра производа: 11392000249 Категорија:

Motorna testera STIHL MS 211

Zapremina cm³ 35.2
Izlazna snaga kW/KS 1.7/2.3
Težina kg  4.3
Odnos mase i snage kg/kW 2.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 100
Nivo snage zvuka dB(A) 113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3.5/3.5
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ P PMM3