STIHL MS 440 Motorna testera

Availability:

Нема на залихама


  • Snaga: 4.0/5.2
  • Rezna dužina maca: 45 cm
  • Težina: 5.9 Kg

NE PROIZVODI SE VIŠE .
PROFESIONALNA, velike snage

STIHL MS 440 Motorna testera

Veoma dobro opremljena za seču u šumi srednjeg intenziteta i za seču velikog drveća. Sa pumpom za ulje sa regulacijom količine, STIHL ElastoStart mehanizmom za pokretanje sa uštedom snage, zatvaračem za rezervoar bez alata, radi jednostavnijeg i bezbednijeg punjenja gorivom i uljem, raspoloživ je mehanizam za adaptaciju na testeru za spasavanje.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Uljna pumpa sa regulacijomm količine

Razlicite dužine reza, tehnike rada i vrste drveta zahtevaju rezličite količine ulja pri sečenju. Uljna pumpa sa regulacijom količine ulja omogućava korisniku da precizno podešava potrebnu količinu dovedenog ulja potrebnog za rad.

Zatezanje lanca sa strane

Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca.

Jednoručno rukovanje

Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, može da se upravlja jednom rukom.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Grejanje karburatora

Promenom sa letnjeg režima rada na zimski, vazduh se prethodno zagreva preko rebara cilindra motora obezbeđujući da se karburator ne ledi na niskim temperaturama.

Категорија:

Motorna testera STIHL MS 440

Zapremina cm³ 70.7
Izlazna snaga kW/KS 4.0/5.4
Težina kg 6.3
Odnos mase i snage kg/kW 1.6
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 101
Nivo snage zvuka dB(A) 112
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 4.2/4.5
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ RS