STIHL HT 75 Teleskopska motorna testera za visoke grane


  • Snaga: 1.0/1.4 ks
  • Težina: 7.3 Kg

Profesionalan sekač visokih grana sa minimalnom težinom i lak za upotrebu za sečenje grana do 5m visine.

122.499,00

STIHL HT 75 Teleskopska motorna testera za visoke grane

Profesionalan sekač visokih grana sa minimalnom težinom i lak za upotrebu za sečenje grana do 5m visine. STIHL anti-vibracioni sistem, teleskopski mehanizam, ukupna dužina 270-390 cm.

Anti-vibracioni sistem
Intenzivne vibracije na ruckama mogu dovesti do dugorocnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proracunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

Multifunkcionalna kontrolna rucka
Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba urđaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki.

Teleskopski štap
Sa praktičnim teleskopskim štapom koji ima promenjivu dužinu od 2.70m do 3.90m, sa zemlje možete dohvatiti grane na visini do 5m.

Sistem za nošenje
Komforan sistem za nošenje – koji se može prilagoditi ramenima, leđima i kukovima korisnika, takode služi i kao praktična pomoć prilikom transporta. Sa mekom oblogom za veću udobnost tokom dužeg korišcenja i kada se radi na većim površinama.

STIHL ElastoStart
Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani opružni ili gumeni element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

Ručna pumpa za gorivo
Kod STIHL motornih testera i sekača visokih grana sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Шифра производа: 41382000050 Категорија:

HT 75  STIHL teleskopska motorna testera za visoke grane

Zapremina cm³ 31.4
Izlazna snaga kW/KS 1.0/1.4
Težina kg 7.3
Ukupna dužina seta za sečenje 270-390 cm
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 89
Nivo snage zvuka dB(A) 107
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 2.6/6.0
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ P PMM3