STIHL FS 350 Motorna kosa


  • Zapremina motora (ccm): 40.2
  • Snaga: (kw / KS) 1.6/2.2
  • Težina: (Kg) 7.3
  • Zapremina rezervoara: l 0.64 L

PROFESIONALNA

Plaća se dodatno:
Opcioni rezervni alat: Najlon (Autocut 40-2),
Za održavanje površina većih od 100 Ari

83.899,00

STIHL FS 350

Snažan, komforan, izdržljiv motorni čistač sa ravnom glavom, STIHL 4-tačke antivibracionim sistemom, multifunkcionalnom drškom, STIHL ElastoStart-om za korišćenje u dugom vremenskom periodu za košenje i krčenje.

STIHL 4-tačke anti-vibracioni sistem
Kod STIHL motornih kosa, čelične opruge deluju kao antivibracioni elementi da bi smanjili prenošenje vibracija izazvanih radom motora i obrtnog noža. Ručke su zato izuzetno siromašne vibracijama i uređaje je lako voditi.

Dekompresioni ventil
Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Podešavanje ručke bez alata
Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°

Kompenzator
Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

STIHL ErgoStart (E)
Spiralna opruga izmešu kotura za startovanje i radilice kompenzuje maksimalnu snagu, tako da se ista ne oseća više na užetu omogućavajući jednostavno startovanje, skoro bez utroška snage.

Trimi glava dodatak 2750,00 rsd

Trokraki nož
Isporučuje se uz uređaj kao osnovni alat.

Шифра производа: 41342000399 Категорија:

STIHL FS 350

Zapremina cm³ 40.2
Izlazna snaga kW/KS 1.6/2.2
Težina kg 7.3
 Standardan rezni alat Metalni nož 300-3 Trimi glava AutoCut 46-2
 Zapremina rezervoara l 0.64 L