STIHL FS 450 Motorna kosa

Stanje

Nema na zalihama


  • Zapremina motora (ccm): 44.3
  • Snaga: (kw / KS) 2.1/2.9
  • Težina: (Kg) 8.0
  • Zapremina rezervoara: l 0.67 L
  • PROFESIONALNA

Plaća se dodatno:
Opcioni rezervni alat: Najlon (Autocut 25-2),
Za održavanje površina većih od 100 Ari

98.799,00din

Nema na zalihama

STIHL FS 450

Snažan, komforan, izdržljiv motorni čistač sa ravnom glavom, STIHL 4-tačke antivibracionim sistemom, multifunkcionalnom drškom, STIHL ElastoStart-om za korišćenje u dugom vremenskom periodu za košenje i krčenje.

Ergonomska ručka za obe ruke
Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

STIHL 4-tačke anti-vibracioni sistem
Kod STIHL motornih kosa, čelične opruge deluju kao antivibracioni elementi da bi smanjili prenošenje vibracija izazvanih radom motora i obrtnog noža. Ručke su zato izuzetno siromašne vibracijama i uređaje je lako voditi.

STIHL ErgoStart (E)
Spiralna opruga izmešu kotura za startovanje i radilice kompenzuje maksimalnu snagu, tako da se ista ne oseća više na užetu omogućavajući jednostavno startovanje, skoro bez utroška snage.

Kompenzator
Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Podešavanje ručke bez alata
Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°

Dekompresioni ventil
Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Šifra proizvoda: 41282000156 Kategorija:

STIHL FS 450 C

Zapremina cm³ 44.3
Izlazna snaga kW/KS 2.1/2.9
Težina kg 8.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 99
Nivo snage zvuka dB(A) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 2.0/1.6
Ukupna dužina cm 177
Standardan rezni alat Metalni nož 300-3 Trimi glava AutoCut 40-2
Zapremina rezervoara l 0.67 L