STIHL FS 131 Motorna kosa

Stanje

Dostupno kao narudžbina na zahtev


  • Zapremina motora (ccm): 36.3
  • Snaga: (kw / KS) 1.4/1.9
  • Težina: (Kg) 5.9
  • Zapremina rezervoara: l 0.53 L
    AMATERSKA (4-Mix) – zeljasti korov, šiblje

 

Plaća se dodatno:
Opcioni rezervni alat: CIRKULAR ZA SEČENJE (KRČENJE) DRVENASTOG RASTINJA…
Optimalno za povrsine 30 do 100 Ari

79.399,00din

Dostupno kao narudžbina na zahtev

STIHL FS 130

Komforna, robusna i snažna motorna kosa. Sa pravom, čvrstom pogonskom osovinom i ergonomskom ručkom za dobe ruke. Za rad u gustoj travi.

STIHL 4-MIX® motor
Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Elektronski modul paljenja
Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Ručna pumpa za gorivo
Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Ergonomska ručka za obe ruke
Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

Anti-vibracioni sistem
Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Multifunkcionalna kontrolna ručka
Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki.

Podešavanje ručke bez alata
Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°.

STIHL FS 130

Zapremina cm³ 36.3
Izlazna snaga kW/KS  1.4/1.9
Težina kg  5.9
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 93
Nivo snage zvuka dB(A) 108
Vrednost vibracije levo/desno m/s²  4.5/3.7
Ukupna dužina cm 180
Standardan rezni alat Metalni nož 250-3 Trimi glava AutoCut 25-2
Zapremina rezervoara l 0.53