STIHL MSE 190 C-Q Elektromotorna testera

Stanje

Нема на залихама


  • Napon: 230 V
  • Snaga: 1,7kW
  • Težina: 4.2 Kg
  • Rezna dužina mača: 1.8 m
  • Rezna dužina mača: 30 cm

Električna testera za sređivanje okućnice sa veoma dobrom ergonomijom za tih i bezbedan rad.STIHL Ematic sistem za idealno podmazivanje lanca i uštedu ulja.

STIHL  MSE 190 C-Q

Veoma dobra za gradnju i seču ogrevnog drveta, sa poboljšanim kapacitetom rezanja. Optimalna ergonomičnost za jednostavan rad sa uštedom snage, kočnica za lanac QuickStop Super, kod puštanja zadnje ručke lanac testere se odmah zaustavlja, mekana drška za dobar položaj i prijatan rad, zaštita od preopterećenja.

QuickStop Super kočnica lanca (Q)
QuickStop Super kočnica lanca je dodatni kočioni sistem. Aktivira se u slučaju kad ruka operatora pusti zadnju ručku.

Ergonomična, udobna ručka
Sa ergonomičnom i udobnom zadnjom ručkom doživićete osećaj čvrstine i prijatnosti u ruci.

Zupčasti odbojnik
Čini da rezanje bude sigurnije i preciznije: Plastični zupčasti odbojnik fiksira uređaj na drvetu, dozvoljavajući precizan rez. Metalni zupčasti odbojnik je dostupan kao dodatna oprema.

STIHL Ematic sistem podmazivanja
STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Patent zatvarač
Posebno patentiran zatvarač rezervoara za ulje za otvaranje i zatvaranje bez alata, bez napora.

Transparentan rezervoar za ulje
Lako možete videti kad je rezervoar prazan: Sa transparentnim rezervoarom jednostavno držite na oku nivo ulja za podmazivanje lanca koje se može puniti efektno i brzo sa STIHL OIL sistemom za punjenje.

Zaštita od preopterećenja
U slučaju preopterećenja, elektromotor se automatski isključuje radi sprečavanja oštećenja pregorevanjem. Otpušta se crveno dugme – osigurač. Posle, otprilike 1 minuta motor je ponovo dovoljno hladan i testera se može ponovo koristiti.

Категорија:

STIHL MSE 190 C-Q Elektromotorna testera

Preporučena dužina vodilice cm 30
Nominalni napon V 230
Težina kg 4.2
Izlazna snaga kW 1.9
Nivo zvučnog pritiska dB(A)  92
Nivo snage zvuka dB(A) 103
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 2.9/3.4
Dužina kabla m  1.8
STIHL Oilomatic tip lanca testere  3/8″ P PM3