STIHL RE 130


  • Kompaktan čistač sa dodatnim kvalitetnim funkcijama: aluminijumske transportne tučke, veći prečnik točka, 9 m ojačanog, čeličnog creva,
  • naročito udoban držač za prskalice, teleskopska aluminijumska ručka, skladište za mlaznice sa poklopcem sa bočne strane.

65.399,00din

Indukcioni motor
Visok kvalitet motora nudi odlične performanse uz nizak nivo buke i dug radni vek

Velik prečnik točka
Veliki točkovi omogućavaju transport perača mnogo lakšim

Pomoćno skladištenje
Praktično odlaganje pribora (uključujući i dodatni pribor, npr. rotirajuću četku), direktno na uređaju. Dakle, kad vam zatreba sve je na dohvat ruke i potrebno je mnogo manje vremena za podešavanje.

Kontrola pritiska
Sa mlaznicom na kojoj imate kontrolu nad pritiskom da odgovara različitim zadacima, efikasnije i brže ćete čistiti i veće površine.

Rotaciona mlaznica
Rotaciona mlaznica pruža koncentrovanu snagu, pokrivajući veliku površinu. Ima snažan mlaz u brzorotirajućem pravcu kretanja.

Kvačilo protiv uvrtanja creva – brza spojnica
Kvačilo protiv uvrtanja i brzo spajanje sprečavaju uvrtanje creva visokog pritiska, tako da je ono dostupno u celoj dužini svo vreme

Usklađen prednji poklopac skladišta za mlaznice
Poklopac na prednjoj strani otkriva pogodan prostor za skladištenje mlaznica. Smeštene u prednjem delu uređaja, mlaznice su pristupačne u svakom trenutku

Aluminijska teleskopska ručka
Lagana i čvrsta aluminijska teleskopska ručka omogućava lagan transport perača uz maksimalnu uštedu na prostoru prilikom skladištenja.

Šifra proizvoda: 49500124560 Kategorija:

STHIL RE 130

Radni pritisak bar 10-135
Minimalni protok vode l/h 400
Maksimalni protok vode l/h 500
Maksimalna temperatura vode °C  40
Prijemna snaga kW 2.3
Mrežni napon V/faze/Hz 230/1~/50
Brzina motora 2.850 min-1
Dužina napojnog kabla m 5
Težina kg 21.2
Dužina creva visokog pritiska m 9