-10%
,

STIHL MS 180 Motorna testera


  • Snaga: 1,5kw/ 2,0 ks
  • Rezna duzina maca: 35 cm
  • Težina: 3.9 Kg

Za povremena sačenja, za stolarske radove, vikendaše, voćarstvo…STIHL Ematic sistem za idealno podmazivanje lanca

27.999,00 31.099,00

STIHL MS 180

STIHL MS 180 MOTORNA TESTERA

Laka motorna testera sa STIHL tehnologijom, opremom i anti-vibracionim sistemom. Odlična za rezanje drva za ogrev, kod izgradnje i obaranje manjih stabala.

Kompenzator
Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tacna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Anti-vibracioni sistem
Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

STIHL Ematic sistem podmazivanja
STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

Jednorucno rukovanje
Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, može da se upravlja jednom rukom.

Amaterska motorna testera, za stolarske radove, vikendaše, voćarstvo. Spretni model sa pouzdanom osnovnom opremom. Vrlo dobra za secenje drva za ogrev i za sumarstvo. Dobra za obaranje stabala do precnika od 30 cm. Zaštitnu opremu treba upotrebljavati bez obzira da li radite sa motornom ili električnom testerom.

Kompaktne i snažne

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih bi trebalo da se opredelite za STIHL kompaktne motorne testere: napredna tehnologija, bezbednosne karakteristike profesionalnih testera i jednostavnost upotrebe sa minimalnim utroškom snage.

Za više detalja molimo Vas da nas kontaktirate

Шифра производа: 11302000483 Категорије: ,

Motorna testera STIHL MS 180

Zapremina cm³  31.8
Izlazna snaga kW/KS 1.5/2.0
Težina kg  4.1
Odnos mase i snage kg/kW 2.6
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 97
Nivo snage zvuka dB(A) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 6.6/7.8
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ P PMM3