STIHL HS 82 T


STIHL HS 82 T

  • Profesionalne makaze za živu ogradu sa 2-MIX motorom. Dvostrano naoštreni noževi dizajnirani da seku i oblikuju najfinije žive ograde. Podjednako namenjene za horizontalno i vertikalno sečenje, multifunkcionalna, okretna ručka omogućava komforniji pristup trimovanju žive ograde.
  • Pouzdani, izdržljivi noževi i reduktor savršeno su uklopljeni da bi isporučili veliku brzinu sečenja za najzahtevnije korisnike. Sa smanjenom težinom i povećanom efikasnosti ova mašina će napraviti lak posao od svakog trimovanja žive ograde.

79.399,00din

STIHL 2-MIX motor
Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

Dupli sistem noževa
Dupli sistem noževa isporučuje čist rez. Odličan za sečenje jačih i debljih grana.

Pokretna multifunkcionalna ručka
Pokretna ručka se može okrenuti u optimalnu poziciju za držanje uređaja u svakoj upotrebi radi jednostavnijeg i sigurnijeg korišćenja.

Jednoručno rukovanje
Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, upravlja se jednom rukom.

Patent zatvarač
Posebno posvećena pažnja na zatvarač rezervoara goriva za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Anti-vibracioni sistem
Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Elektronski modul paljenja
Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Šifra proizvoda: 42370112985 Kategorija:

STIHL HS 82 T

Zapremina cm³ 22,7 cm³
Izlazna snaga kW/KS 0.7/1.0
Težina kg 5,3
Nivo zvučnog pritiska dB(A 95
Nivo snage zvuka dB(A) 107
Vrednost vibracije levo/desno  2.3/2.3
Ukupna dužina cm 133
Dužina preseka cm  75
Broj obrtaja 1/min 5000
Razmak zubaca mm  30