STIHL BR 550 duvač lišća na benzin


  • Zapremina: 64.8 cm3
  • Snaga motora: 3,0 kW (4,1 Ks)
  • Težina: (Kg) 9.9
  • Protok vazduha: 1490 m3/h

PROFESIONALNI DUVAČ
Duvač velike snage sa podešavanjem duđine duvaljke i 4-MIX® motorom za smanjenje buke pri radu. Pogodan za korišćenje u oblastima osetljivim na buku, STIHL antivibracioni sistem, pojasni remen.

97.599,00din

STIHL BR 550

STIHL 4-MIX® motor
Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Anti-vibracioni sistem
Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

Multifunkcionalna kontrolna ručka
Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki sa mogućnošću zaključavanja gasa.

Ergonomičan pojasni remen
Ravnomerno raspoređuje težinu na ramena, leđa, vrat i kukove korisnika. Mekana obloga za veću udobnost tokom dužeg korišćenja i poslove na velikim površinama.

Šifra proizvoda: 42820111612 Kategorija:

STIHL BG 550

Zapremina cm³ 64.8
Težina kg 9.9
Nivo zvučnog pritiska dB(A)  98
Nivo snage zvuka dB(A)  86 108
Maksimalan protok vazduha m³/h 1.490
Brzina vazduha m/s 89