STIHL FR 131 T Leđna motorna kosa

Availability:

Available on backorder


  • Zapremina: 36.3 cm3
  • Težina: 9.6 Kg
  • Zapremina rezervoara l 0.7 L

137.599,00

Available on backorder

STIHL FR 131 T
Univerzalna primena pri košenju na teško dostupnom terenu.Pojednostavljen proces pokretanja,deljiva osovina za transport na ograničenom prostoru,multifukcionalna ručica,okrugla ručica.4-MIX motor sa većim rezervoarom,taster za zaustavljanje.Može da se kombinuje sa HL-KM, HT-KM,BG-KM,BF-KM.

STIHL 4-MIX® motor
Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla

Elektronski modul paljenja
Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Multifunkcionalna kontrolna ručka
Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki.

Dvodelno vratilo
Sa vratilom iz dva dela i brzopuštajućom spojnicom KombiSistem je veoma svestran, lak za transport i lak za skladištenje.

Шифра производа: 41802000586 Категорија:

STIHL FR 131 T

Zapremina cm³ 36.3
Izlazna snaga kW/KS 1.4/1.9
Težina kg 9.6
Zapremina rezervoara l 0.7 L
Nivo zvučnog pritiska dB(A)  97
Nivo snage zvuka dB(A) 110
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 2.2/2.2
Ukupna dužina cm 280
Standardan rezni alat Metalni nož 230-2